2016-02-18 01:38:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Este korán bújjon ágyba!

Napi horoszkóp február 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, ez kedvezőtlenül hat önre. Most vissza kell fognia magát, mert az indulatai könnyen elragadják, és dühében olyat mondhat, amit később megbán… Este találkozzon a barátaival, az egyikőjük ugyanis érzelmi támogatásra szorul.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Zűrzavaros napra számíthat, az események gyorsan peregnek, és ön nehezen alkalmazkodik ehhez. Délutánra már lenyugodnak a kedélyek, és ön is visszatalál a megszokott ritmusába.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Viselkedjen nagyvonalúan, és nézze el a párjának a tévedését, hiszen ön is szokott hibázni! A munkahelyén eseménytelenül zajlik a nap. A fontos döntéseket halassza máskorra, mert most nem biztos, hogy objektíven látja a helyzetet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Sok feladatot sikerül ma elvégeznie, és lesz ideje a hobbijára is. Ha egyedülálló, akkor megismerkedhet valakivel, a horoszkópja új szerelmet jelez! Arra viszont vigyázzon, hogy ne legyen túl naiv.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Rák jegyében van, ez kedvezően hat önre. Már korán reggel is nagyon tevékeny lehet, hatékonyan halad a feladataival. A délután már nem alakul annyira jól, akadályokba ütközhet, ha nem figyel eléggé másokra.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében áll, ez lassítja önt. Most nem sikerül keresztülvinni az akaratát, kénytelen kompromisszumot kötni, ha nem akarja, hogy teljesen kudarcba fulladjon a terve… Ettől sértve érezheti magát, mert egy kicsit túlérzékeny hangulatban van ma.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold már a Rák jegyében áll. Ön tele van energiával, ám egy kicsit kedvét szegi a sok kritikus megjegyzés, amit ma kap. Ne foglalkozzon ezekkel, őrizze meg a magabiztosságát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Tele lesz energiával, ám jó lenne, ha kicsit visszavenne a tempóból! Ne hajtsa túl magát, ne kapkodjon, mert ez könnyen hibákhoz vezethet. Figyeljen oda a részletekre is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Ragyogóan érezheti magát, optimizmusa másokra is átragad. Ha szeretne változtatni az életmódján, most van itt az ideje ennek! A bolygóállások kitartóvá és erőssé teszik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Ma untatja a napi rutin, mindent borúsan lát, és ingerülten reagál a konfliktushelyzetekre. Ne hozzon most hosszú távú döntéseket, mert nem jól ítéli meg a dolgokat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Rák jegyében áll. Ma varázslatos a kisugárzása, és könnyen ismerkedik – ha ön egyedülálló, akkor ne hagyja ki az alkalmat, ma komoly esélye van a szerelemre!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Rák jegyében áll, ez kedvezőtlenül hat önre. Nehezen kezd neki a munkának, fáradt és kedvetlen lehet. Délutánra azért összeszedi magát, és sikerül még elintéznie pár dolgot. Este korán feküdjön le aludni, most ez a legfontosabb!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: